Skip to content

Hygiënisch en stofvrij

De perfecte verzamelaars van stof en bacteriën zijn computers, toetsenborden, telefoons, randapparatuur en technische ruimtes. Vooral toetsenborden en telefoons bevatten meer ziekteverwekkers en bacteriën dan ons lief zijn. Dit kan zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid van de eindgebruikers. Wij nemen dit risico graag voor je weg. Kantoorpanden, zorginstellingen en ziekenhuizen zijn dankzij ECIA verzekerd van schone apparatuur.

Technisch materiaal is kwetsbaar en meestal niet waterdicht, daarom moeten deze materialen met extra voorzichtigheid en expertise worden gereinigd. ECIA biedt een professionele oplossing voor het reinigen van computers en overig kantoorapparatuur.

Grondige reiniging van apparatuur

Met de kennis en expertise op dit specifieke vakgebied krijgen de experts van ECIA al het apparatuur inclusief de technische ruimtes weer compleet stofvrij. We werken onder andere met een anti-statische reiniger, deze laat al het vuil en stof als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarnaast voorkomt deze reiniger een snelle herbevuiling.

Wij reinigen:

  • Telefoons
  • Computers, laptops, tablets
  • Toetsenborden en muizen
  • Printers en kopieerapparaten
  • Serverruimtes en vloeren

Interesse in het grondig laten reinigen van apparatuur? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.

 

Onze diensten

ecia iconen (3)

Benieuwd naar de mogelijkheden?