Skip to content

Over ECIA

ECIA is een professioneel schoonmaakbedrijf dat is begonnen als een familiebedrijf, maar ondertussen is uitgegroeid tot een onderneming met personeel op elk vakgebied.

Voor iedere branche hebben wij mensen met de juiste diploma’s en papieren. Daarnaast zorgen wij dat iedere medewerker een interne opleiding krijgt. Zo weten we zeker dat iedereen binnen ECIA volgens dezelfde procedures werkt en aan onze hoge standaarden kan voldoen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit leveren waar we trots op zijn. Binnen ECIA houden we lijntjes kort, hierdoor behouden we het familiegevoel en dit stralen we uit naar onze klanten. Hiermee geven we een persoonlijk en warm gevoel.

Milieu

Het milieu is een belangrijk detail om rekening mee te houden. Daarom werken wij zo efficiënt mogelijk met de juiste middelen. Denk hierbij aan biologisch afbreekbare producten en duurzame materialen, die een lange levensduur hebben.

Totaalpakket


Wij hebben specialisten in huis voor onder andere, gevels, vloeren, sanitair, keukens en glasbewassing. Ook leveren wij schoonmaakdiensten aan diverse branches, zoals ziekenhuizen, restaurants, kantoren, scholen, fabrieken en winkels. Eén ding is zeker, bij ECIA gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Met deze diversiteit aan diensten zijn wij in staat ieder pand van top tot teen onder handen te nemen.