Skip to content

Streeploos schoon

Een mooie raampartij moet er natuurlijk wel fris en schoon uitzien. Regelmatig wassen is daarom geen overbodige luxe, ECIA heeft diverse methodes van glasbewassing. Wij werken bijvoorbeeld op de traditionele manier met een raamwisser en een emmertje sop. Bij hoog glas trekken we groter geschut uit de kast, denk hierbij aan veilige en gekeurde ladders of een hoogwerker.

Methode

Daarnaast kunnen we glazen wassen met behulp van een telescoopsteel voorzien van een zachte borstel. Met deze speciale telescoopsteel kunnen we de ramen op zeer grote hoogtes wassen. We gebruiken speciaal osmose water, dit water bevat geen zouten en kalk waardoor de ramen netjes opdrogen zonder vlekken of onzuiverheden achter te laten.

Verzekerd van de nieuwste technieken

De ontwikkelingen op het gebied van glasbewassing gaan erg snel, hierdoor passen we onze methoden en apparatuur regelmatig aan. Op deze manier zijn we ervan verzekerd dat we de beste en nieuwste technieken gebruiken. Interesse in het professioneel laten reinigen van glas? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

 

Onze diensten

ecia iconen (3)

Benieuwd naar de mogelijkheden?