Skip to content

Oog voor detail

Op het eerste gezicht zie je vaak niet hoe vies jouw meubels nu écht zijn. Het interieur is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsuitstraling. Bij ECIA toveren wij ieder meubelstuk weer om tot nieuw. Wij reinigen verschillende stofferingen zoals katoen, wol, synthetisch en leer. De reiniging gebeurt altijd op locatie.

Bang zijn voor beschadigingen is niet nodig, wij maken alles schoon volgens de nieuwste technieken en methodes. Het professioneel reinigen van meubels is een delicate klus, maar bij ons ben je ervan verzekerd dat we iedere koffievlek en pennenstreep verwijderen. ECIA maakt bijvoorbeeld gebruik van sproei-extractie. Hiermee week je onder waterdruk het vuil los, terwijl het water en vuil weer direct wordt opgezogen. Om de klus af te maken impregneren we de meubels, waardoor de bekleding weer extra lang mee gaat.

Vakmanschap

Wij hebben voor iedere uitdaging ervaren vakmensen in huis en gewapend met de juiste schoonmaak tools gaan zij met alle liefde voor jou aan de slag. Daarnaast denken wij altijd mee hoe we jouw organisatie nog schoner kunnen maken. Interesse in het professioneel laten reinigen van meubels? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Onze diensten

ecia iconen (3)

Benieuwd naar de mogelijkheden?