Skip to content

Een schone en hygiënische keuken

Een hygiënische keuken is een vereiste voor het bereiden van maaltijden op een verantwoorde en gezonde manier. De wetgeving rondom een schone keuken is erg streng, een diepreiniging op zijn tijd wordt daarom aangeraden. Vuil hoopt zich namelijk onopgemerkt op rondom moeilijk bereikbare plekken in de keuken. Bijvoorbeeld tegen de wanden, binnenin afzuigsystemen of achter apparatuur. Daarnaast gaat  keukenapparatuur wat regelmatig wordt schoongemaakt veel langer mee. 

Methode

Bij ECIA maken we voor iedere klant een schoonmaakprogramma op maat. Samen bespreken we de mogelijkheden en aan de hand hiervan stellen wij een behandelplan op. Je bent in ieder geval gegarandeerd van een intensief schoonmaakprogramma. Zelfs moeilijk bereikbare plaatsen zijn voor ons geen enkel probleem. Wij hebben geavanceerde machines en methodes om zelfs in de kleinste hoeken en gaatjes vuil en vet te verwijderen. Als finishing touch desinfecteren we de gehele keuken, waardoor iedere keuken weer 100% veilig en schoon is. 

HACCP keuring

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dit is de regelgeving met normen en eisen rondom voedselveiligheid. Deze regelgeving wordt gebruikt in professionele keukens zoals in de horeca en zorg. Voldoet jouw keuken niet aan de HACCP eisen? Dan helpt ECIA je graag bij het veilig en schoon maken van de keuken volgens de wettelijke regelgeving. Hierdoor weet je zeker dat jij klaar bent voor de volgende HACCP keuring.

Onze diensten

ecia iconen (3)

Benieuwd naar de mogelijkheden?