Skip to content

Schone gevels met ECIA

De buitenkant van het bedrijfspand is als het ware een visitekaartje voor jouw bedrijf, vergeet daarom niet de buitenkant regelmatig schoon te laten maken. Met gevelreiniging verwijderen wij al het vuil en aanslag van gevels zoals van kantoren, winkels, nieuwbouwprojecten, woningcomplexen en meer. Daarnaast zorgen wij dat de gevels worden geïmpregneerd. Met het impregneren van gevels kan water geen schade meer aanrichten.

Mos, algen, kalk en graffiti zijn na de komst van ECIA verleden tijd. Als je deze zaken niet tijdig aanpakt, kan er schade ontstaan. Denk hierbij aan schimmel- en zoutuitslag op het metselwerk, of algen en mos die zich hebben gehecht aan de stenen. Als het gaat vriezen zorgt dit voor scheuren in de muren. Gevelreiniging is geen overbodige luxe, maar een absolute noodzaak.

Diverse technieken

Je kunt ons met een gerust gevoel aan de gang laten gaan. Wij hebben namelijk experts met jarenlange ervaring in het onderhouden en reinigen van gevels in huis. Tijdens het reinigen van de gevels houden wij rekening met de volgende zaken: kwaliteit, veiligheid, welzijn en milieu.

Het professioneel reinigen van gevels is een specialisme, daarom bekijken we bij ECIA welke methode het beste past bij ieder pand. We kijken naar verschillende factoren zoals het materiaal en de hoeveelheid vuil. De methode moet natuurlijk effectief zijn, maar geen schade aanrichten. ECIA werkt onder andere met de volgende technieken:

  • Zandstralen
  • Chemisch reinigen
  • Vochtstralen
  • Nevelstralen
  • Stoom

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de gevels van jouw bedrijfspand?
Vraag dan direct een offerte aan. 

Onze diensten

ecia iconen (3)

Benieuwd naar de mogelijkheden?