Skip to content

Specialisten op elk vakgebied

Wij hebben specialisten in huis voor onder andere, gevels, vloeren, sanitair, keukens en glasbewassing. Ook leveren wij schoonmaakdiensten aan diverse branches zoals, ziekenhuizen, restaurants, kantoren, scholen, fabrieken en winkels.

Eén ding is zeker, bij ECIA gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Met deze diversiteit aan diensten zijn wij in staat ieder pand van top tot teen onder handen te nemen. Wij zijn pas tevreden als we een glimlach op jouw gezicht hebben getoverd.  

Gevels reinigen

Met gevelreiniging verwijderen wij al het vuil en aanslag van gevels, van bijvoorbeeld kantoren, winkels, woningcomplexen en meer. 
Lees meer

Vloeronderhoud

Wij zijn gek op een uitdaging en lopen warm voor het aanpakken van een echte probleemvloer. Bij ECIA gaan we geen uitdaging uit de weg.
Lees meer

Glasbewassing

Een mooie raampartij moet er fris en schoon uitzien. Regelmatig wassen is daarom geen overbodige luxe, ECIA heeft diverse methodes van glasbewassing.
Lees meer

Dieptereiniging keukens

Een hygiënische keuken is een vereiste voor het bereiden van maaltijden op een verantwoorde en gezonde manier. 
Lees meer

Meubels reinigen

Bij ECIA toveren we ieder meubelstuk weer om tot nieuw. Wij reinigen verschillende stofferingen zoals katoen, wol, synthetisch en leer.
Lees meer

Sanitair dieptereiniging

Met een periodieke dieptereiniging van het sanitair voorkom je de ophoping van zichtbaar en onzichtbaar vuil.
Lees meer

Computerruimte schoonmaak

De perfecte verzamelaars van stof en bacteriën zijn computers, toetsenborden, telefoons, randapparatuur en technische ruimtes.
Lees meer

Natuurstenen vloeren reinigen

Het professioneel van reinigen natuurstenen vloeren vereist een bepaalde expertise, iedere natuursteen heeft namelijk specifieke eigenschappen.
Lees meer

Bouw- en opleverschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor het personeel, maar ook voor de oplevering moet de boel er natuurlijk tip top uitzien.
Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schoonmaken is onze expertise, maar natuurlijk is geen enkele klus is hetzelfde. Voor ieder vakgebied heeft ECIA een passende oplossing.